• Op 1 juni vindt het tweejaarlijkse Misdaadcongres in Utrecht plaats. Het thema is Strafrecht en stoornis. Perspectief geeft een workshop samen met de Erasmus Universiteit over herstelrecht met daders met een psychische stoornis.

  Lees verder
 • Donderdag 22 juni 2017 geeft Perspectief Herstelbemiddeling (voorheen Slachtoffer in Beeld) een algemene voorlichting op haar landelijk kantoor in Utrecht. Voor ketenpartners, studenten en geïnteresseerden in de functie van bemiddelaar.

  Lees verder
 • Het International Victimology Institute (INTERVICT) en Slachtofferhulp Nederland organiseren een 3-daagse ‘Summer School Victimologie’. De eerste editie staat in het teken van integrale slachtofferzorg, bekeken vanuit het victimologisch perspectief. Perspectief Herstelbemiddeling geeft een workshop over Herstelrecht.

  Lees verder
 • Op vrijdag 30 juni organiseert Slachtofferhulp Nederland een mini-symposium voor haar samenwerkingspartners in de Achterhoek. Perspectief Herstelbemiddeling en het Schadefonds Geweldsmisdrijven leveren een bijdrage aan de bijeenkomst.

  Lees verder