Belevingsdagen in de regio

24-03-2020

Wegens enorme belangstelling en de succesvolle eerste Belevingsdag in november 2019, organiseren we dit voorjaar 3 regionale Belevingsdagen in Nederland. Op deze dag nemen we je mee in de belevingen van mensen die herstelbemiddeling hebben ervaren. En kun je een herstelbemiddeling ook zelf meemaken, als toeschouwer of als deelnemer.

Update 12-3-2020:

Wij volgen het landelijk beleid en hebben daarom helaas moeten besluiten de Belevingsdagen dit voorjaar te annuleren. Alle deelnemers worden hierover geïnformeerd. We verzetten de bijeenkomsten naar een later moment dit voorjaar of najaar. De nieuwe data maken we zo snel als mogelijk bekend. 

---

Waarom?

Herstelbemiddeling maakt het mogelijk dat mensen kunnen herstellen van een ingrijpende gebeurtenis door het gesprek aan te gaan met degene die betrokken was bij dezelfde gebeurtenis. Bij zowel slachtoffers als daders (of veroorzakers) helpt het contact bij het verwerken van wat er is gebeurd, waardoor deze gebeurtenis minder invloed heeft op hun kwaliteit van leven. Mensen voelen zich weer in staat hun leven te vervolgen en zich te richten op de toekomst. En daar heeft ook hun omgeving baat bij!

Erbij zijn? 
Je kunt je interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar beleef@perspectiefherstelbemiddeling.nl. Geef daarin aan naar welke locatie je wilt, je naam, organisatie en functie. Door het interactieve karakter van de dag is het aantal plaatsen beperkt. Begin maart ontvang je bericht of je kunt deelnemen. 

Let op: we krijgen berichten dat de aanmeldingen ons niet bereiken. In dit geval vragen wij je ons te bellen: 030 234 0045.

Het precieze programma en de locatiegegevens volgen binnenkort. 

Lees op onze website meer over de eerste belevingsdag in november en bekijk de films.