Workshop Forensisch Festival

23-01-2018

Op 23 januari 2018 vindt de 10de editie van het Forensisch Festival plaats. Perspectief Herstelbemiddeling wil de aanwezige professionals graag uitnodigen om herstelbemiddeling bespreekbaar te maken met hun cliënten. Ons voorstel voor de workshop: “Slachtoffer bedankt gewetenloze dader voor goed gesprek” is geselecteerd voor het programma.

Het Forensisch Festival is bedoeld voor professionals uit het forensisch werkveld. Een actieve dag vol workshops, lezingen, debatten en informatie, met veel aandacht voor ontmoeting en uitwisseling (bekijk het gehele programma).

In de workshop “Slachtoffer bedankt gewetenloze dader voor goed gesprek” onderzoeken we met de aanwezigen, aan de hand van prikkelende stellingen, welke professionele twijfels en persoonlijke waarden kunnen meespelen bij het al dan niet aanmelden van cliënten. Professionals die aan het Forensisch Festival deelnemen kunnen zich aanmelden voor de workshop, te vinden onder Deelsessies – Waar sta jij?

Psychische stoornis
Perspectief sluit niemand bij voorbaat uit voor deelname aan herstelbemiddeling. Ook cliënten met een psychische stoornis kunnen deelnemen. Onze professionele bemiddelaars onderzoeken op zorgvuldige wijze, in samenspraak met begeleiders en behandelaren, wat er mogelijk is.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met ons aanmeldpunt: 030-234 00 45.

Article image