• Maandag 12 maart hebben we door een technische storing helaas problemen ondervonden met het aanmeldformulier op onze website. Mogelijk heeft u geprobeerd zichzelf of een ander aan te melden voor een bemiddeling en hebben wij de aanmelding niet ontvangen.

  Lees verder
 • Vandaag is het de Europese Dag van het Slachtoffer. Een goed moment om herstelbemiddeling extra onder de aandacht te brengen. Bemiddeling draagt bij aan de verwerking van wat er is gebeurd en geeft slachtoffers de mogelijkheid vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

  Lees verder
 • Maandag 12 februari bracht minister Dekker voor Rechtsbescherming een bezoek aan Slachtofferhulp Nederland en Perspectief Herstelbemiddeling. Bemiddelaar Francis Bakker vertelde uit eerste hand hoe herstelbemiddeling betrokkenen kan helpen. De minister was zeer geïnteresseerd en sprak zijn waardering uit voor ons werk.

  Lees verder
 • Daphne werd lichamelijk mishandeld door haar ex-vriend. Voor de rechtszitting wilde ze hem graag onder ogen komen. Een bemiddelaar van Perspectief ging met haar mee naar de gevangenis. “Toen ik zag dat die enorme kerel eigenlijk een klein jongetje was, kreeg ik weer zelfvertrouwen.” Haar verhaal staat in de laatste editie van het magazine Volzin.

  Lees verder
 • Naar aanleiding van het ongeval met BMXer Jelle van Gorkom, vroeg het AD aan Perspectief hoe het voor veroorzakers van ongevallen is om om te gaan met wat er is gebeurd. Belangrijk is dat betrokkenen zelf aangeven waar zij behoefte aan hebben.

  Lees verder