• 11-04-2017 Nieuwe naam

  Op dinsdag 11 april heeft Slachtoffer in Beeld haar naam in Perspectief Herstelbemiddeling gewijzigd.

  Lees verder
 • Op dinsdag 11 april is het zover, Slachtoffer in Beeld gaat die dag over op haar nieuwe naam Perspectief Herstelbemiddeling. Onze werkzaamheden blijven, alle communicatiemiddelen veranderen.

  Lees verder
 • Nee zeggen tegen herstelbemiddeling is een goed recht. Maar wat zijn de beweegredenen en waar zijn die op gebaseerd? Slachtofferhulp Nederland en Slachtoffer in Beeld deden verkennend onderzoek naar slachtoffers die niet willen deelnemen aan herstelbemiddeling. Conclusie: meer en vaker informatie geven maakt het voor een slachtoffer mogelijk een echt gefundeerde keuze te maken.

  Lees verder
 • Tijdens het Goed Geld Gala van de Vriendenloterij heeft het Fonds Slachtofferhulp een projectbijdrage ontvangen voor het programma Medische Ongevallen. Slachtoffer in Beeld is samenwerkingspartner in dit programma. Bedoeling van het programma is onder meer het aanbieden van herstelbemiddeling na medische incidenten.

  Lees verder
 • 24-01-2017 Nieuwsbrief #1 2017

  Jaarlijks verstuurt SiB vier keer een nieuwsbrief met de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwtjes op het vlak van herstelbemiddeling en mediation in strafzaken. Het eerste nummer verscheen in januari en lees je hier.

  Lees verder