FFZ: workshop Perspectief

02-11-2017

Op 23 januari 2018 heeft de 10de editie van het Forensisch Festival plaats. Ook Perspectief Herstelbemiddeling wil de aanwezige professionals graag uitnodigen om herstelbemiddeling bespreekbaar te maken met hun cliënten. Daarom willen we op die dag een prikkelende workshop organiseren : “Slachtoffer bedankt gewetenloze dader voor goed gesprek.”

Het Forensisch Festival is bedoeld voor professionals uit het forensisch werkveld. Een actieve dag vol workshops, lezingen, debatten en informatie, met veel aandacht voor ontmoeting en uitwisseling.

Stemmen

Dit jaar mag ook het publiek meestemmen en sterren geven aan de meest interessante voorstellen. Vindt u ook dat er in de forensische zorg nog meer oog kan zijn voor herstelbemiddeling en daarmee emotioneel herstel voor betrokken partijen, stem dan mee. Dit kan tot en met 7 november via de site van het Festival Forensische Zorg: klik hier. In de workshop onderzoeken we met de aanwezigen, aan de hand van prikkelende stellingen, welke professionele twijfels en persoonlijke waarden kunnen meespelen bij het al dan niet aanmelden van clienten.

Psychische stoornis

Perspectief sluit niemand bij voorbaat uit voor deelname aan herstelbemiddeling. Ook cliënten met een psychische stoornis kunnen deelnemen. Onze professionele bemiddelaars onderzoeken op zorgvuldige wijze, in samenspraak met begeleiders en behandelaren, wat er mogelijk is.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met ons aanmeldpunt: 030-234 00 45.

Article image