Nieuwe directeur Perspectief

08-07-2019

Annet Slijkhuis is de nieuwe directeur van Perspectief Herstelbemiddeling. Vanaf vandaag geeft ze leiding aan het landelijk kantoor in Utrecht en de bemiddelaars die ieder in hun eigen regio werkzaam zijn.

Annet heeft ruime ervaring in verschillende leidinggevende- en managementfuncties. Eerst in de gezondheidszorg en later bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Ook is ze werkzaam geweest als interim- en projectmanager.

Dynamisch werkveld

Sinds een aantal jaar is het landschap van herstelvoorzieningen in Nederland volop in ontwikkeling. Perspectief Herstelbemiddeling zet haar jarenlange ervaring en expertise graag in om hier, samen met alle partners, verder invulling aan te geven. Met als doel een laagdrempelig, gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig aanbod van herstelfaciliteiten te creëren, voor betrokkenen bij ingrijpende gebeurtenissen zoals delicten, verkeersongevallen en medische incidenten.

Annet: “Het is prachtig en waardevol om een bijdrage te leveren aan het herstel van mensen na een ingrijpend incident. Ik wil me daar graag ten volle voor inzetten met alle medewerkers. Juist vanuit mijn ervaring in de zorg en bij justitiële inrichtingen weet ik hoe belangrijk het is dat betrokkenen weer verder kunnen. En met betrokkenen bedoel ik álle partijen: slachtoffers en nabestaanden, verdachten, daders en veroorzakers, patiënten en zorgverleners, maar ook mensen in hun naaste omgeving.”

Rosa Jansen, voorzitter Raad van Bestuur van Perspectief Herstelbemiddeling: “We zijn erg blij met de komst van Annet en ervan overtuigd dat zij een goede bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van Perspectief Herstelbemiddeling en de samenwerking met alle netwerkpartners. Haar ervaring op leidinggevende posities, haar netwerk en haar inhoudelijke kennis inzake zorg en justitie bieden daarvoor veel garantie.”

Article image