Communicatiemateriaal

Om de bekendheid van herstelbemiddeling te verhogen en verwijzers te helpen bij het informeren van cliënten, biedt Perspectief diverse communicatiematerialen ter ondersteuning. Lees verder over het beschikbare materiaal en hoe deze bij ons kunnen worden aangevraagd.

Naast deze website beschikt Perspectief Herstelbemiddeling over folders en posters voor doelgroepen voor herstelbemidddeling. Daarnaast verzorgt Perspectief voorlichtingen aan professionals over de werkwijze van herstelbemiddeling.

Folders

De volgende folders kunnen professionals en hulpverleners uitdelen aan of verspreiden onder hun clïënten:

De folders kunnen via de link worden gedownload en via mail worden gedeeld of op websites of intranet worden geplaatst. De folders zijn bovendien gratis te bestellen; vermeld in uw mail om welke folder het gaat, het gewenste aantal en het verzendadres.

Verder kunnen wij de volgende folder op maat maken en toesturen:

  • Herstelbemiddeling na een medisch incident

Tot slot is er een folder voor professionals over herstelbemiddeling, onze organisatie en ons aanbod van voorlichtingen en presentaties. 

Infographic

Article image 

Naast onze folders hebben we ook een zogeheten infographic over onze werkwijze. In een overzichtelijk schema kunnen (potentiële) deelnemers en professionals zien hoe herstelbemiddeling in zijn werk gaat: vanaf de aanmelding tot en met de afronding.

U kunt het schema hier downloaden.

Posters

Perspectief Herstelbemiddeling heeft ook posters beschikbaar om bij slachtoffers en daders interesse te wekken in herstelbemiddeling. Organisaties die met één of beiden doelgroepen werken, kunnen deze posters (A2 formaat) gratis bestellen. Geef daarbij het gewenste aantal, het verzendadres en de gewenste doelgroep aan: dader of slachtoffer.

Article image 

Article image 

Filmmateriaal

Via ons Youtube-kanaal en vimeo-kanaal kunt u onze animaties bekijken. In 2 minuten leggen we uit wat herstelbemiddeling is en wat dit voor deelnemers kan betekenen. Ook vindt u daar online onze nieuwe film met ervaringsverhalen van mensen die betrokken waren bij een verkeersongeval en het contact met de ander aangingen.

Persvoorlichting

Media kunnen met vragen contact opnemen met onze persvoorlichter via telefoonnummer 030-2340045.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuws over herstelbemiddeling en onze organisatie? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 4 keer per jaar.